De Sint bij jou op het werk?

De Sint bij jouw bedrijf? In levende lijve, in een filmpje of in een videocall!

De echte Sinterklaas zorgt met twee roetveeg pieten voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud bij u op kantoor. Er wordt gestrooid, gezongen, gedanst, gelachen, en als elk kind een pakje heeft, telt Sinterklaas af...1...2....3....."Scheuren maar!" Het bezoek van Sint en zijn Piet wordt volledig op uw wensen aangepast en duurt 75 minuten.

Wilt u Sinterklaas op film? Dat kan! Hij spreekt de kinderen, of medewerkers of collega's humorvol toe. Een filmpje duurt 7 minuten maximaal. Langer kan tegen meerprijs.

En een coronaproof 'live-bezoek' via het scherm kan ook nog steeds! Sinterklaas heeft 'live-contact' met de kleine én grote kinderen. Een videocall duurt 10 minuten. Langer kan!

Sint voor Jouw Bedrijf?

Wij bieden:

    • Simpel te boeken voor december
    • Live contact met de Sint
    • Veilig, snel en eenvoudig contact
    • Betrouwbaar: ervaren organisatie

Op kantoor, online of offline

De echte Sinterklaas met zijn pieten komt bij u op kantoor! Een ervaren acteur staat voor u klaar om iedereen te verrassen met een onvergetelijk bezoek. Een bezoek duurt circa 75 minuten. Een filmpje 7 minuten maximaal. Een videocall duurt 10 minuten.

Zo werkt bezoek aan uw bedrijf:

1. Simpel en snel een afspraak maken
Via ons contactformulier maak je heel eenvoudig jouw afspraak met Sinterklaas. De Sint neemt graag even persoonlijk contact met u op om een datum en tijdstip te bepalen en alle wensen in kaart te brengen. Heeft u bijvoorbeeld eigen pieten. Heeft u een presentator? Waar zijn de cadeautjes. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen, is de boeking compleet.

2. Informatie voor Sinterklaas sturen
Alles wat de Sint moet weten over de kinderen of de grote mensen vult u in op het Sinterklaas Informatie Formulier. Dat stuurt u op tijd naar de Sint.

3. Wij houden contact met u.
Voorafgaand aan het bezoek nemen wij nog eens contact met u op om alle afspraken te checken.

4. Zorg dat alles klaar staat op de afgesproken dag en tijd
Heeft u uw geluidsinstallatie gecheckt. Doen de microfoons het? Staan de cadeautjes klaar? Zingen maar!

Prijs: €500,- (ex btw. incl strooigoed en reiskosten binnen een straal van 10 km van Groningen) 75 minuten. Scholen gereduceerd tarief!!! Prijs op aanvraag.

Zo werkt het Surprise-filmpje:

1. Simpel en snel een afspraak maken
Via ons contactformulier maak je heel eenvoudig jouw afspraak met Sinterklaas. De Sint neemt graag even persoonlijk contact met u op om alle wensen in kaart te brengen. Na bevestiging van uw gegevens, en nadat wij uw betaling hebben ontvangen, is de boeking compleet.

2. Informatie voor Sinterklaas insturen
Nadat u de boeking heeft geplaatst, ontvangt u van ons een mail met een formulier. Hierin controleren wij uw gegevens, en kan worden ingevuld wat de Sint allemaal tegen wie kan zeggen én de datum waarop het filmpje bij u binnen moet zijn. Daarnaast kunt u in dit formulier informatie over uw kinderen achterlaten en uw wensen kenbaar maken. Heeft u bijvoorbeeld een leuk cadeautje voor de kinderen? U kunt aangeven waar ze staan en dan kan Sinterklaas tijdens het videobericht daar op inspelen.

3. U krijgt het videobericht opgestuurd via Wetransfer.
Wetransfer is een snel, gratis en betrouwbaar programma die u persoonlijk niet hoeft te downloaden op uw computer. Het verzenden via Wetranfer maakt het makkelijker om hoge kwaliteit bestanden te verzenden die via een normale email niet mogelijk zijn.

Tip van de Sint: Sinterklaas spreekt met alle plezier ook tot uw collega’s, voetbalteam, of vriendengroep. Wellicht wilt u iemand leuk verrassen, gezondheid wensen of gewoonweg laten weten dat u aan hen denkt. Geef uw voorkeuren door en de Sint maakt het mogelijk.

Prijs: € 30,- (incl. btw, tot maximaal 7 minuten)

Zo werkt het videobellen:

1. Simpel en snel een afspraak maken
Via ons contactformulier maak je heel eenvoudig jouw afspraak met Sinterklaas. De Sint neemt graag even persoonlijk contact met u op om alle wensen in kaart te brengen. Na bevestiging van uw gegevens, en nadat wij uw betaling hebben ontvangen, is de boeking compleet.

2. Informatie voor Sinterklaas insturen
Nadat u de boeking heeft geplaatst, ontvangt u van ons een mail met een formulier. Hierin controleren wij uw gegevens. Daarnaast kunt u in dit formulier informatie over uw kinderen, en de kinderen van collega’s, achterlaten en uw wensen kenbaar maken. Heeft u bijvoorbeeld een leuk cadeautje voor de kinderen? U kunt aangeven waar ze staan en dan kan Sinterklaas tijdens het videobellen daar op inspelen.

3. Skype of Zoom installeren en testen
Zorg dat u ruim voor de video afspraak Skype of Zoom heeft geïnstalleerd op uw PC, tablet of smartphone. Dit zijn gratis programma’s die gemakkelijk te gebruiken zijn. Ook adviseren wij voorafgaand aan de call uw microfoon en camera te testen, zodat u tijdens de call niet voor verrassingen komt te staan.

4. Ga klaar zitten voor de video afspraak!
Op de dag van de call ontvangt u een SMS-bericht van de Sint als herinnering van de afspraak. Zijn er aan het eind cadeautjes voor de kinderen? Zet ze klaar op de door u aangegeven locatie, zodat Sint hier aan het einde van de call over kan vertellen.

Prijs: €45,- (incl. btw) per 10 minuten

Neem contact met ons op

Ons aanbod

Surprise-filmpje

€30,-
Ontvang een leuk op maat gemaakte videobericht van Sinterklaas direct in uw inbox!
Afspraak maken
meest populair

De Sint op bezoek

€500,-
Sterke acteurs, prachtige kostuums en een enorme berg sinterklaasspirit maakt dat het écht een leuk bezoek wordt.
Afspraak maken

Videobellen met Sinterklaas

€45,-
Videobellen met Sinterklaas is mogelijk per groep. We zingen liedjes en Sint leest leuke anekdotes uit zijn grote boek.
Afspraak maken
De Sint gebruikt

Neem contact met ons op