De man achter de Sint

Mag ik u de man achter de Sint voorstellen? Mijn naam is Tim Meeuws, professioneel acteur/zanger sinds 1977.

Sinds 6 jaar speel ik met veel plezier -en zeer naar tevredenheid- hulpsint i.o.v. Kids&Media Entertainment voor bedrijven als AH, Achmea, Johnson.

De man achter de Sint:
Tim Meeuws

Ik ben van ’50 uit ‘beatstad’ Den Haag, werd in ’69 student sociologie in ‘rood Amsterdam’ en vond in ‘77 de perfecte combinatie als acteur en zanger bij de linkse rocktheatergroep Werk in Uitvoering in Groningen. Ik bleef er tot 1986 en beleefde hoogtepunten met programma’s als Overlast en De Oplossing?, waarvan de verfilming genomineerd werd voor een Gouden Kalf.Vanaf 1990 was ik regelmatig te zien op de t.v. Ik speelde hoofd-, bij- en gastrollen in meer dan dertig t.v.-series, waarvan de bekendste GTST, Baantjer en Flikken Maastricht zijn.

Ik was regisseur van musicals als ‘Jekyll & Hide’, ‘Joseph and the amazing technicolor dreamcoat’ en CHESS.

Ik schreef de scripts voor de familievoorstellingen ‘Knibbel Knabbel Knuisje’ en ‘De Kameleon Ontvoerd’ en vele liedteksten en vertalingen.

Met mijn geboortedatum 5 december, echt waar, ben ik al jaren de ‘enige echte’ Sint bij bedrijven als AH, Achmea en Johnson Wax. In dit Corona-jaar bied ik online bezoekjes en kant en klare filmboodschappen van de Sint aan.

Alles over Tim Meeuws vind je hier

Onze Pieten

Pieten zijn er natuurlijk in allerlei soorten en maten. Hoofd Piet, Pietje Precies, Malle Piet, voorleespieten en nog vele meer. De kinderen helpen de Pieten graag met het oplossen van de vaak kleine problemen. De Pieten kunnen niet zonder Sinterklaas maar zeker ook niet zonder kinderen.

Vind de Sint houdt natuurlijk van tradities, maar is zich ook bewust van de positie van het geweldige Sinterklaasfeest binnen de Nederlandse samenleving. Daarom is het een bewuste keuze om te evolueren, te veranderen en te groeien en niet vast te houden aan Zwarte Piet. Vind de Sint biedt dezelfde vriendelijke ervaring met de roetveegpiet. Onze Pieten zijn professionele improvisatieacteurs en actrices en sluiten aan bij het bewustwordingsproces die in Nederland plaatsvindt.